Arjen de Haan

In zijn jonge jaren was Arjen fanatiek luisteraar van hardere gitaar muziek. Nog steeds vind hij het album “Reign in Blood” van Slayer een absolute topper. Totdat Arjen zeven jaar geleden door een vriend mee werd genomen naar een dancefeest in Assen met DJ’s als Tiesto en Markus Schulz. Vanaf dat moment heeft het trancevirus vat op Arjen genomen.

Nadat Arjen jarenlang gepassioneerd de trance scene in was gedoken ontdekte hij anderhalf jaar gelden de kunst van het mixen toen hij zich in het vliegtuig naar Ibiza verveelde en met een DJ app begon te experimenteren. Al snel werd duidelijk dat het geen hobby was maar een passie en er werden vele uren achter de decks doorgebracht.

Eind 2014 is Arjen zijn concept de “Monthly Mission” gestart. Iedere maand een mix met de beste trancereleases van dat moment, energierijk, uplifting en soms een beetje techie. Midden 2015 werd Arjen gevraagd om een guestmix te verzorgen voor de radioshow Rhun vs Jung! Hij was super trots om zijn mix door de “ether” te horen knallen en niet minder trots dat hij niet lang daarna zijn eigen radioshow kreeg op www.onlyJDRadio.com. Elke zondag is zijn Monthly Mission om 19:00 te beluisteren.

En nu is het tijd voor de volgende stap: live draaien op een trancefeest.
Anna en Jos laten deze droom in vervulling gaan en Arjen is dan ook erg blij dat hij zijn debuut mag gaan maken bij UTB.